21 Mart 2010 Pazar

Durma Yaaaşaa!


İçinden geliyorsa eğer çatmalısın kaşlarını, nerde oldugunu, kimin ne düşüneceğini umursamadan...İstemiyorsan yaptıgın seyi yapmak kalkmalısın, oldugun yerde devam etmemelisin!
Zaman geçiyor işte aynı dönemden bir daha geçemiyor insan, geriye dönüp baktığında keşke demek istemiyorsan aynı anları bir daha yaşamayacaksan neden boşa geçiyor ki o zaman?
Gençken insan çoşmalı, deli dolu olmalı bir daha ne zaman sabahın köründe kalkıp x noktasında y noktasına herhangi bir hesaplamaya tabii tutmadan gidebilir ki? Hadi demeli, ..... olsa mı? .... yapsak mı? demeden ordan oraya koşuşturmalı yorulmamalı, zamanın nasıl gectigini anlamadan kuş misali özgür ve bir o kadar hafif yaşamalı...
Şimdi sen tamam istek var da maddiyat olmadan nasıl olacak o işler diyebilirsin; ona da çözüm bulduk arkadaşım. Hayatı ekonomik şekilde sonuna kadar yaşamanın formülünü bulduk, siz gideceginiz yeri belirleyin biz gönderelim, çekilişsiz kurasız, iletişime geçen herkese bir formül sunuyoruz...

Hayat kaçırılmaya değmiyor evet 5buçuk ay önce başlayıp 1buçuk ay önce sona erdirmeye karar verdiğim part-time işim bana bunu ögretti. Evet para kazanılıyor karşılıgında zamanın ve emeginden oluyorsun. Harcamaya dahi vakit bulamayacagın bir tutar için uykusuz geceler gecirip, stresli yorgunlugunla gülümsüyorsun. Evet ileride de yapcagın bir şey bu dogru bildin! Peki ilerleyen zaman sonunda artık öğrenci olmadıgında yine her pazartesi günü 2'de bitebilecek mi işin? 'Çıkayım gezeyim, şuraya yemek yemege gideyim, bu hafta su filmi izleyeyim, su oyunu görmek istiyordum zaten!' diyebilecek mi o beden? Bir an önce eve gidip yemek yapmalıyım ya da yemeliyim dinlenmeliyim, beyin olarak da vücut olarak da cok yoruldum mu diyeceksin yoksa?

Gelecek bir şekilde belliyken neden şimdinin tadına varılmıyor isyanım buna!
Aklındaki tüm soru işaretlerini at sadece gülümse ve ne istiyorsan onu yap!

Bir dakika sonra varlığının garantisi yokken, nedir bu koşuşturmaca bir hiç uğruna?
Bırak dökülsün tüylerin o kadar çok var ki fark etmeyeceksin bile...

Gençler size sesleniyorum bedeninde bu enerjii hisseden herkese, yaşının 25'den küçük olması değil hedefim bu hafifliği yaşamak isteyen herkestir:)

Bırakın olmayan torunlarınıza anlatacagınız hikayeleriniz olsun, onlarla kuşak farkı hissettirmeden konuşagınız şeyler olsun.

Herşeyden önce hayatın tadına varmaya başlayalım er ya da geç ama bitmeden:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder